Çanakkale’de 116. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Camii Temel...

Çanakkale'de 116. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Camii Temel Atma Töreni

116. jandarma eğitim alay komutanlığı camii temel atma töreni

18 Temmuz 2020 - 11:35

116. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Camii temel atma töreni Vali İlhami AKTAŞ’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Temel atma törenine; Vali İlhami AKTAŞ, 2. Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, 116. Jandarma Eğitim Alay Komutanı J. Albay Ünal Hayal, İl jandarma Komutanı J. Albay Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU ve 116. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Camii’ni yaptıran hayırsever iş insanları Ahmet Cengiz, Emine Cengiz ve Mehmet Cengiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan temel atma töreninde, Vali İlhami AKTAŞ, 116. Jandarma Eğitim Alay Komutanı J. Albay Ünal Hayal ve hayırsever iş insanı Mehmet Cengiz birer konuşma yaptılar.

116. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Camii temel atma töreninde; Yahya Çavuş Camii Müezzini Mehmet Şerif Becit’in Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından dualar okundu.

Tamamlandığında 300 kişi kapasitesinde olacak 116. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Camii’nin temeli dualarla ve hayırlı olsun temennileriyle atıldı.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”