Çanakkale’de 15 Temmuz şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli...

Çanakkale'de 15 Temmuz şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Programı Yapıldı

15 temmuz şehitlerini anma, demokrasi ve milli birlik günü programı yapıldı

17 Temmuz 2020 - 11:35

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 4. Yıldönümü, Çanakkale Valiliğinin himayesinde düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirildi.

Çanakkale İskele Demokrasi Meydanın da saat 20.00 da başlayan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Dumlupınar Camii İmam Hatibi Ahmet Ünal´ın Kur´an-ı Kerim tilavetinin ardından, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu hocamız dua etti.

Programda   Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın, konuşmaları, kurulan dev ekranlardan canlı olarak izlendi.

Çanakkale Müftülüğü Türk Tasavvuf Musiki Korosu tarafından ilahiler seslendirildi.

15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan dakikalarda bütün Türkiye’de olduğu gibi Çanakkale’de de bütün camilerden ve İskele Demokrasi Meydanından salalar okundu.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı