Çanakkale’de 2019 Yılı Kurban Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Çanakkale'de 2019 Yılı Kurban Tanıtım Toplantısı Yapıldı

2019 yılı kurban tanıtım toplantısı yapıldı

08 Temmuz 2019 - 11:36

2019 Yılı vekaletle Kurban Tanıtım toplantısı 05/07/2019 tarihinde Müftülük Toplantı Salonunda yapıldı.

İl Merkezinde bulunan bütün personelin ve ilçe müftülülerinin katılım sağladığı toplantıda; Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Abdulkadir Şahin bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda Vekâletle Kurban hususunda yapılan ve yapılacak hizmetlerden bahseden Sayın Şahin:

“Muhterem Hocalarım!
Öncelikle sizlere Sayın Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş beyin selam ve sevgilerini iletiyorum… Malumunuz Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı birbirini tamamlayan iki güzide kuruluştur. İkisi de hizmetlerini siz değerli görevlilerimizle birlikte gerçekleştirirler. Gerçekleştirdikleri bu faaliyetlerden birisi de 1993 yılından beri devam emekte olan vekâletle kurban organizasyonudur. Biz de bugün buraya hem tanışmak hem de bu hususta çeşitli bilgiler vermek için geldik. Allah Muvaffak eylesin ” dedi.

Toplantı verilen ikramların ve teşekkür konuşmalarının ardından sona erdi.

Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüz Ev Sahipliğinde Yapıldı.
Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...
Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri