Çanakkale’de 4-6 Yaş öğrencileri Aralarında Topladıkları...

Çanakkale'de 4-6 Yaş öğrencileri Aralarında Topladıkları Paraları Arkadaşlarına Hediye Ettiler

4-6 yaş öğrencileri aralarında topladıkları paraları arkadaşlarına hediye ettiler

07 Mart 2020 - 11:36

06/03/2020 Cuma günü Mecidiye Camii 4-6 Yaş Kuran Kursu öğrencileri, kurs aile birliği başkanı ve hocaları eşliğinde Çanakkale Müftülüğünü ziyaret ettiler.

Minik misafirlerini müftülük girişinde karşılayan İl Müftüsü Arif Gökce, tek tek bütün öğrencilerle selamlaştı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti. Daha sonra makamda misafirlerini ağırlayan Gökce: “Hepiniz Hoş geldiniz, safalar getirdiniz. Bu kursların açılması için gösterdiğimiz gayretin karşılığını görmek bizleri mutlu ediyor. Bu çocuklarımız buralar da öğrendiklerini bir ömür boyu unutmayacaklar. Bu yüzden işiniz çok zor ama bir o kadarda sevaplı. Allah hepinizden razı olsun çok duygulandım. Hepiniz birer meleksiniz. Allah hepinizi kazadan ve kötülüklerden korusun” dedi.

Ziyarette aralarında topladıkları paraları, yeni açılacak olan Barbaros 4-6 yaş Kuran Kursundaki arkadaşları için, TDV Çanakkale Şubesine bağışlayan öğrenciler daha sonra müftülükten ayrıldılar.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...