Çanakkale’de Aile Konulu Konferans Yapıldı

Çanakkale'de Aile Konulu Konferans Yapıldı

aile konulu konferans yapıldı

17 Ocak 2020 - 11:36

15.01.2020 Çarşamba günü saat 14.00 da Çanakkale Müftülüğü Konferans Salonunda; Din Görevlileri, Kuran Kursu Öğreticileri ve eşleri başta olmak üzere bütün Çanakkaleli vatandaşlara yönelik “Çağdaş Ailevi Problemlerin Çözümünde İslami Değerlerin Rolü” konulu bir konferans programı gerçekleştirildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Sosyolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Kurt´un sunumuyla gerçekleşen programa, Milli Eğitim, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Yardımcıları, protokol, çeşitli stk temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kur´an-ı Kerimin okunmasının ardından açılış konuşması yapan İl Müftü Yardımcısı Nimet Keseli Ustabaşı, Çanakkale Müftülüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığının Aile ve Kadına yönelik gerçekleştirdiği, sürdürdüğü ve planladığı çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Sayın Kurt´un sunumunun ardından yapılan hediye takdimi ve kitap imzalama etkinliği ile son bulan program, büyük ilgiyle karşılandı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı