Çanakkale’de Aşure Ikramı Ve Conkbayırı Cami Inşaatı

Çanakkale'de Aşure Ikramı Ve Conkbayırı Cami Inşaatı

aşure ikramı ve conkbayırı cami inşaatı

06 Ağustos 2022 - 11:35

Muharrem Ayı münasebetiyle Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından merkez Yalı Cami ve Kepez Merkez caminde aşure ikramı yapıldı. Yalı camindeki programa Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş, Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü ve İl Müftümüz Şükrü Kabukçu, vatandaşlarımız ve protokol katılımda bulundu.

Aşure ikramından sonra Çanakkale merkez Tekzen bölgesinde Conkbayırı caminin temel çalışması başladı. Valimiz ve beraberindekiler cami inşaatının bulunduğu yere geçti ve burada yapılan programa katıldılar. Program Kur´ an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftümüz Şükrü Kabukçu´ nun açılış konuşması ile başladı. Milletvekilimiz sayın Bülent Turan ve Valimiz sayın İlhami Aktaş'ın konuşması ile devam eden program, yapılan dua ve hayırlı olsun dilekleriyle sona erdi.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret