Çanakkale’de Aşure Programı Yapıldı

Çanakkale'de Aşure Programı Yapıldı

aşure programı yapıldı

22 Ağustos 2021 - 11:35

Muharrem ayı dolayısıyla Kepez Yatılı Kız Kuran Kursunda aşure programı yapıldı.Programa Çanakkale Valisi İlhamı Aktaş'ın eşi Songül Aktaş, İl Müftü Yardımcısı Nimet Keseli Ustabaşı, İl ADRB koordinatörü Müzeyyen Kabukçu ve Kur'an Kursu öğreticilerimiz katıldı.
Sayın Ustabaşı yaptığı konuşmada "Yaz Kuran Kurslarımızın son gününde,  dönem boyu emek veren siz kıymetli Kuran Kursu Öğreticilerimizle biraraya geldik. Hepinize teşekkür ediyoruz. Hicri yılbaşınızı tebrik ediyor, aşure gününün milletçe birlik ve beraberliğimize güç kuvvet getirmesini diliyorum. Sayın Hanımefendiye teşriflerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Hanımefendi Songül Aktaş da "Böyle güzel bir organizasyonda Kuran Kursu Öğreticilerimizle birlikte olmaktan onur duydum. Nazik davetlerinden dolayı İl Müftülüğümüze ve Müzeyyen Hanıma teşekkür ediyorum" dedi.
Program hediye takdimi ve aşure ikramının ardından son buldu.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...