Çanakkale’de Aylık Mutad Personel Toplantısı Yapıldı

Çanakkale'de Aylık Mutad Personel Toplantısı Yapıldı

aylık mutad personel toplantısı yapıldı

20 Şubat 2020 - 11:36

19/02/2020 tarihinde İl Müftülüğü Toplantı Salonunda il merkezinde görev yapan Din Görevlileriyle aylık mutad personel toplantısı yapıldı. Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı, resmi ve güncel hususlar da görevlilere verilen bilgilerin ardından İl Müftüsü Arif Gökce´nin konuşmasıyla devam etti.

Konuşmasında son günlerde Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatı ve görevlilerine yönelik haksız ithamlardan dem vuran Sayın Gökce, doğru ve gerçek dini bilgiyi insanlarımıza sunmaya devam edeceğiz dedi. Ayrıca Gençliğe Değer projesi ile Aylık Diyanet Dergisi hususunda görevlileri bilgilendirdi. Bu hususlarda gayretlerinin devam etmesini istedi. Kendilerine teşekkür etti.

Toplantı hizmetiçi eğitim seminerine katılan personele verilen katılım belgelerinin ardından sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu