Çanakkale’de Il Müftümüz şükrü Kabukçu Görevlilerimizle...

Çanakkale'de Il Müftümüz şükrü Kabukçu Görevlilerimizle Buluştu

il müftümüz şükrü kabukçu görevlilerimizle buluştu

18 Haziran 2020 - 11:35

İl Müftümüz Şükrü Kabukçu; 17/06/2020 tarihinde Din Görevlisi hocalarımızla öğleden önce, Kur´an Kursu hoca hanımlarla ise öğleden sonra tanışma toplantısı yaptı.

Pandemi kurallarına uygun yapılan toplantılarda Sayın Kabukçu: “Uzun zamandır toplantı yapamıyoruz malumunuz. Ama hayatta durmuyor devam ediyor. Ben Rabbimin lütfuyla geçen hafta göreve başladım. Allah razı olsun ilk geldiğim günden beri her bir arkadaşım benden güler yüzünü eksik etmedi. Bu güzel karşılamalar için teşekkür ediyorum. Allah´ın izniyle göreve başladık, tabii ki randevu talepleri de başladı. Biz de tabiri caizse hem bir tanışma hem kaynaşma hem de önümüzdeki günlerde neler yapabileceğimiz hususunda sizlerle görüşmek istedik. Hepiniz Hoş geldiniz!” dedi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret