Çanakkale’de Müftü Bey Ayvacık Hafızlık Kuran Kursunu Ziyaret...

Çanakkale'de Müftü Bey Ayvacık Hafızlık Kuran Kursunu Ziyaret Etti

müftü bey ayvacık hafızlık kuran kursunu ziyaret etti

31 Aralık 2019 - 11:36

İl Müftüsü Arif Gökce ve Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp; 29.12.2019 tarihinde Ayvacık ilçesinde bulunan Fatma-Nuri Erkan Erkek Hafızlık Kur´an Kursunu ziyaret etti.

Kur´an Kursu yöneticisi Yasin Aksu hocadan kurs hakkında çeşitli bilgiler alan Sayın Gökce, genç hafızlarla sohbet etti. Hafızlığın anlam ve öneminden bahsetti. Kur´an-ı Kerim´in sadece lafzen değil anlam olarak da anlaşılması gerektiğini kaydederek, hafızlıklarını hayırlısıyla tamamlamaları niyetiyle dua etti.

2015 yılında açılışı yapılan, Diyanet İşleri Başkanlığının eğitim ve denetiminde olan Kur´an Kursu, halen 2 sınıfta 17 öğrencisiyle hafızlık eğitimine devam etmektedir. Kayıtları devam etmekte olan Kur´an Kursuna müracaat ederek evlatlarınızı kursa kayıt ettirebilirsiniz.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda