Çanakkale’de şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, Dualarla Son...

Çanakkale'de şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

şehit tuğgeneral sezgin erdoğan, dualarla son yolculuğuna uğurlandı

11 Eylül 2020 - 11:35

Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de yürütülen İdlib harekât bölgesinde 09 Eylül 2020 tarihinde görevi esnasında rahatsızlanarak şehit düşen Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, Esenler Mahallesindeki baba evine getirilerek helallik alındı.

10 Eylül 2020 Perşembe günü ikindi namazından sonra Hastane Bayırı Şehitliği’nde düzenlenen askeri törende Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın taziye mesajı okundu. Daha sonra İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın cenazesi Hastane Bayırı Şehitliği’nde tekbirler ve dualarla toprağa verildi.

Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın cenazesine katılan Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali İlhami AKTAŞ, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, 1inci Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, 2nci Kolordu Komutanı Tümgeneral Mustafa Oğuz, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Cem Okyay ve protokol üyeleri şehidimizin annesi Esma Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızları Eylül ve Elif Naz Erdoğan’a başsağlığı dileklerinde bulundular.

Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar tarafından şehidimizin annesi Esma Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’a Türk Bayrağı ve şehidimizin fotoğrafı bizzat teslim edildi.

Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’a Cenabı Allah’tan rahmet, ailesine sabrı cemil niyaz ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...