Çanakkale’de Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Yapıldı

Çanakkale'de Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Yapıldı

tecrübe paylaşımı toplantısı yapıldı

03 Aralık 2019 - 11:36

02.12.2019 tarihinde İl Müftülüğü Konferans Salonunda din görevlilerinin katılımlarıyla; cami hizmetlerinin verimliliğini artırmak, örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaşmasını sağlamak, başarılı, aktif ve bulundukları bölgelerde hizmetleriyle temayüz etmiş cami görevlilerinin projelerinden yararlanmak amacıyla “Tecrübe Paylaşımı Toplantısı” yapıldı.

Kur´an-ı kerim tilavetiyle başlayan program İl Müftü Vekili Mehmet Ali Bal´ın açılış konuşmasıyla devam etti. Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Neşet Bodur yaptığı konuşma da; Doğru ve güncel dini bilginin vatandaşlarımıza sunulmasında din görevlilerinin öneminden bahsetti.

Seminerde daha sonra din görevlileri; Balıkesir’den İlhan Köse, Denizli’den Hasan Koç, Manisa’dan İbrahim Sivrikaya uyguladıkları projeleri anlattı. Programın sonunda semineri veren hocalara hediyeleri takdim edildi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret