Çanakkale’de Temel Aile Bilinci Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

Çanakkale'de Temel Aile Bilinci Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

temel aile bilinci eğitim seminerleri devam ediyor

09 Ocak 2020 - 11:36

Diyanet İşleri Başkanlığının Kur'an ve Sünnet eksenli sahih dini bilgi çerçevesinde; Ailenin Kurulması, Korunması ve Güçlendirilmesi konularında çalışmaları neticesinde düzenlenen “Temel Aile Bilinci Eğitim Seminerleri” devam ediyor.

Çanakkale merkez ve ilçelerinde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara yönelik olarak planlanan seminerler iki aşamada uygulanacak. İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Vaizler ve Din Hizmetleri Uzmanları tarafından verilecek seminerlerin ilk aşaması 24 Aralık 2019 - 30 Ocak 2020 tarihleri 09.00-12.10 saatleri arasında İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara, ikinci aşaması ise 17 Şubat –15 Mayıs 2020 tarihleri arasında Cami Cemaati´ne yönelik olarak gerçekleştirilecek.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda