Çanakkale’de Yeni Insan Ve Transhümanizm Konulu Söyleşi...

Çanakkale'de Yeni Insan Ve Transhümanizm Konulu Söyleşi Programı Yapıldı

yeni insan ve transhümanizm konulu söyleşi programı yapıldı

08 Haziran 2022 - 11:35

İl Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Yeni İnsan ve Transhümanizm” konulu söyleşi programı Şehit Cemal Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.
Programa İl Müftümüz Şükrü Kabukçu, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde görevli hocalarımız Prof. Dr. Kasım Küçükalp ve Doç. Dr. Ahmet Dağ,  Çanakkale Merkezde görevli din görevlisi personelimiz ve öğrenciler katıldı.
GSB Nusrat Öğrenci Yurdunda görevli Manevi Rehber Ekrem Kaplanın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programının açış konuşmasını İl Müftümüz Şükrü Kabukçu yaptı. Sayın Kabukçu: “Gençler, çağımız hızla değişmekte. Bu değişimlere ayak uydurabilmek için kendi öz değerlerinizi göz ardı etmeden çeşitli okumalar yapmalısınız. Ama her zaman pergelin ucu kendi sabitelerinizde olsun. Yoksa savrulur gidersiniz” dedi
Daha sonra kürsüye gelen hocalarımız Çağdaş varoluş koşullarında insan oluşun imkanı ile ilgili konuşmalar yaptı. Soru-cevap şeklinde devam eden program , hediye takdimi ve fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...