Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül Kurban Vekâletini Türkiye...

Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül Kurban Vekâletini Türkiye Diyanet Vakfına Bağışladı

başkan beyazgül kurban vekâletini türkiye diyanet vakfına bağışladı

18 Temmuz 2019 - 00:21

Türkiye Diyanet Vakfı’nın dünya genelinde yardıma muhtaç insanlara el uzatmak amacıyla ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyasına destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeynel Abidin BEYAZGÜL, TDV’ ye kurban bağışında bulundu.

Şanlıurfa İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet TAŞTAN; Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesine yapmış olduğu kurban bağışından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeynel Abidin BEYAZGÜL’ e bağış makbuzunu takdim etti.

İl Müftüsü Taştan; Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Kurban kesim programıyla 145 ülkede ihtiyaç sahiplerine, savaş ve afet bölgeleri ile kıtlık ve kuraklıkla mücadele eden ülkelere yardım eli uzatıldığını belirtti.

Başkan BEYAZGÜL, kurbanını böylesi bir kampanyaya bağışlamaktan ayrıca mutluluk duyduğunu dile getirerek, Şanlıurfalı hayırsever vatandaşların da bu kampanyaya destek vereceğini söyledi.

İl Müftümüz Sn. Mehmet TAŞTAN yapmış oldukları bağışın Rabbimiz katında makbul olmasını dileyerek kampanyaya vermiş oldukları destekten dolayı Başkan BEYAZGÜL’ e teşekkür etti.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri