Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül Kurban...

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül Kurban Vekaletini Tdv'ye Bağışladı

büyükşehir belediye başkanı beyazgül kurban vekaletini tdv'ye bağışladı

14 Temmuz 2020 - 00:20

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynelabidin Beyazgül, Türkiye Diyanet Vakfının "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonuna destek olmak amacıyla kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesine bağışta bulundu.
Şanlıurfa İl Müftüsü ve TDV Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Taştan’dan Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül’ün kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İl Müftüsü Mehmet Taştan, Başkan Beyazgül’e teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret