Şanlıurfa’da Ilahiyat Fakültesi Dekanlığından Il Müftüsü...

Şanlıurfa'da Ilahiyat Fakültesi Dekanlığından Il Müftüsü Mehmet Taştan’ A Hayırlı Olsun Ziyareti

ilahiyat fakültesi dekanlığından il müftüsü mehmet taştan’ a hayırlı olsun ziyareti

06 Kasım 2018 - 00:19

Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat AKGÜNDÜZ, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Cüneyt GÖKÇE ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer SABUNCU Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Musa Kasım YILMAZ, Doç. Dr. Mahmut ÖZTÜRK ve Öğr. Gör. Abdülkadir AYDIN Şanlıurfa İl Müftülüğü makamına atanan İl Müftüsü Mehmet TAŞTAN’ ı ziyaret ettiler.

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile ortaklaşa yapılacak etkinlikler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Yapılan ziyarette Harran Üniversitesi Dekanı ve heyeti tarafından Şanlıurfa İl Müftüsü Mehmet TAŞTAN’ a kitap hediye ederek, Şanlıurfa İl Müftülüğü makamına hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İl Müftüsü TAŞTAN Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanına ve heyetine bulundukları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda