Şanlıurfa’da Ilçe Müftüleri Toplantısı Halfeti Ilçe...

Şanlıurfa'da Ilçe Müftüleri Toplantısı Halfeti Ilçe Müftülüğü’nde Gerçekleşti

ilçe müftüleri toplantısı halfeti ilçe müftülüğü’nde gerçekleşti

28 Ocak 2021 - 00:20

Şanlıurfa ilçe müftüleri aylık toplantısı 26 Ocak 2021 tarihinde saat 10.00'da Halfeti İlçesinde, İl Müftüsü Mehmet Taştan'ın başkanlığında, ilçe müftülerininin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda Kocaeli ili Dilovası ilçe vaizi iken 2020 yılı ilçe müftüleri sınavında başarılı olup Halfeti ilçe müftülüğüne atanan Muhammed Ahıskalı'ya yeni görevinde hayırlı olsun dileğinde bulunuldu.

Her ilçede gençlik çalışmaları, gençlik merkezleri ve okuma salonlarının oluşturulmasına yönelik çalışmalar yapılması istendi.

Üniversite kampüs ve fakültelerde gençlik koordinatörlüğü ofisi, gençlik merkezi ve okuma salonlarının oluşturulması için gerekli çalışmaların başlatılması istendi.
Sosyal medya araçlarının din hizmetinde daha etkin kullanılması üzerinde duruldu.

Diyanet TV izlenmesinin tavsiye edilmesi, Diyanet dergilerinin tanıtımı ve abone sayılarının çoğaltılmasına yönelik çalışmalar yapılması istendi.
Hafızlığı muhafaza kursu ve Kuran Kurslarının faaliyetleri değerlendirildi.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın çalışmaları ve yardım konuları ele alındı.
Engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar değerlendirildi.
Toplantıda buna benzer daha birçok konular ele alındı. Toplantı sonunda İl Müftüsü Taştan Halfeti İlçe Müftüsü Muhammed Ahıskalı'ya ev sahipliği için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu