Şanlıurfa’da Ilçe Müftülerimize Veda Programı

Şanlıurfa'da Ilçe Müftülerimize Veda Programı

ilçe müftülerimize veda programı

28 Eylül 2019 - 00:21

Akçakale İlçe Müftüsü iken Öğretim Görevlisi olarak Ardahan Üniversitesi İlahiyat Fakültesine geçiş yapan Dr. Latif ALTUN hocamız ile Viranşehir İlçe Müftüsü iken Muğla İli Fethiye İlçe Müftülüğü görevine tayin olan Kamil OKTAY hocamıza İl Müftümüz Sayın Mehmet TAŞTAN tarafından yapmış oldukları hizmetlerden dolayı plaket verildi.

İl Müftümüz Mehmet TAŞTAN konuşmalarında; “Cenabı Hak bizleri kendi dinine hizmetten daim kılsın. Her vedada bir hüzün vardır. Bugün onu yaşıyoruz.

Gelen gider, konan göçer ancak baki kalan bu kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Önemli olan hayırlı, güzel hizmetler yapabilmek, almış olduğumuz sorumluluğu en güzel şekilde temsil ederek görevimizi ifa etmek.

Sancağı elimize aldığımız andan itibaren daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Beraber hizmet yürüttüğümüz hocalarımız yeni görevlerinde hizmetlerine devam edecekler. Hocalarımıza bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürler nasip eylemesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında ve çalışma hayatlarında başarılar dilerim. ”diyerek sözlerini tamamladı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret