Şanlıurfa’da Kadına Yönelik şiddetle Mücadele Semineri

Şanlıurfa'da Kadına Yönelik şiddetle Mücadele Semineri

kadına yönelik şiddetle mücadele semineri

27 Ekim 2020 - 00:20

Şanlıurfa İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik bürosu tarafından Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı personeline "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" konulu seminer düzenledi.

21.10.2020 tarihinde, Jandarma il komutanlığı personeline, "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" konulu seminer, İl Müftülük Vaizi M. Vehbi TOKTAY tarafından verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığımız, kadına yönelik şiddetin bir insanlık suçu olduğunu, kadının hakları ve saygınlığı konusunda toplumumuzun bilinçlendirilmesi için kesintisiz bir şekilde faaliyet yürütmektedir.

Projeler, seminerler, konferanslar, televizyon programları, sohbetler, vaazlar ve hutbelerle ülkemizin dört köşesinde kadına yönelik şiddeti sona erdirmek; adalet, sevgi ve saygı eksenli bir anlayışı güçlendirmek için çalışmaktadır.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda