Şanlıurfa’da Kardeşlerimize Bir Bağışta Sizden Olsun

Şanlıurfa'da Kardeşlerimize Bir Bağışta Sizden Olsun

kardeşlerimize bir bağışta sizden olsun

31 Temmuz 2019 - 00:21

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi ‘’Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş’’ sloganıyla İl ve İlçe merkezlerinde vatandaşlara Türkiye Diyanet Vakfının 26 yıldır ehil bir şekilde 145 ülkede ihtiyaç sahibi insanlara hizmet ettiğini anlatarak Peygamberler Şehri Şanlıurfa' da kurban bağışlarını alıyorlar.

İl Merkezinde şehrin önemli noktalarında oluşturulan kurban bağış merkezleri; Mevlid-i Halil (Dergâh) Camii, Hasan Paşa Camii, Yusuf Paşa Camii, Yeni Sanayi Camii ve Urfa City AVM içerisinde açılarak hizmete sunuldu.

Vatandaşlarımız; oluşturulan bağış noktalarından kurban vekâletlerini verebilecekleri gibi İl Müftülüğümüz ve İlçe Müftülüklerimizi ziyaret ederek ya da https://tdv.org/ adresine giriş yaparak anında bağışlarını yapabilmektedir.

Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı