Şanlıurfa’da Kasım Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Siverek...

Şanlıurfa'da Kasım Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Siverek Ilçesinde Yapıldı

kasım ayı ilçe müftüleri toplantısı siverek ilçesinde yapıldı

14 Kasım 2020 - 00:20

İl Müftüsü Mehmet TAŞTAN'ın başkanlığında 11 Kasım çarşamba günü saat 10.00'da Siverek ilçesinde tüm İlçe Müftülerinin katılımı ile başladı.

Toplantı Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi. Toplantıda Siverek Türkiye Diyanet Vakfı Şubesinin arazisine yapılacak olan cami için il koordinasyon kurulu kararı alındı.

Kurtuluş mücadelemizin köklü hatırasını yaşatmak üzere, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları ile ilgili Şanlıurfa valiliğinin talimatı bildirildi.

Barış pınarı hareket bölgesi un ihtiyacı için kampanya başlatılarak, her din görevlisinin en az bir çuvalla kampanyaya destek vermesi kararı alındı.

2021 Eylem planı için neler yapılacağı müzakere edildi.

Pandemi sürecinde Kur’an Kursu eğitimleri, din hizmetleri konuları değerlendirilerek sosyal medyanın daha etkin kullanımının önemi vurgulandı. Ayrıca toplantıda buna benzer birçok konular görüşüldü.

Toplantı sonrası Siverek İlçe Müftülüğünü ziyaret eden İl Müftüsü TAŞTAN, ilçede yürütülen hizmetlere dair İlçe Müftüsü Mahmut YILDIZBAŞ’tan bilgi alarak kendilerine hizmetleri ve ev sahipliği için teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...