Şanlıurfa’da Mart Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Suruç’...

Şanlıurfa'da Mart Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Suruç’ Ta Yapıldı

mart ayı ilçe müftüleri toplantısı suruç’ ta yapıldı

19 Mart 2019 - 00:21

Din hizmetlerinde İlimiz Müftülüğü ile İlçe Müftülüklerimiz arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan İlçe Müftüleri Toplantısı bu ay Suruç ilçesinde yapıldı.

15.03.2019 Cuma günü İl Müftümüz Mehmet TAŞTAN’ ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, on üç ilçemizin Müftüleri katıldı.

2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası yarışmaları, Hac ve Umre Hizmetleri, 12-18 Mart Şehitler Haftası münasebetiyle 19 Mart 2019 Salı günü yapılacak olan "Çanakkale Ruhu" temalı Çanakkale Şehitlerini Anma Programı konuları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri