Şanlıurfa’da Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı...

Şanlıurfa'da Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Görüntülü Telekonferans Sistemiyle Yapıldı

nisan ayı ilçe müftüleri toplantısı görüntülü telekonferans sistemiyle yapıldı

22 Nisan 2020 - 00:20

Nisan ayı ilçe Müftüleri toplantısı İl Müftüsü Mehmet Taştan’ın başkanlığında görüntülü telekonferans sistemiyle yapıldı.

İl Müftülüğü ile ilçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Müftüler toplantısı görüntülü telekonferans sistemiyle gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Taştan’ın başkanlığında yapılan toplantıya 10 üç ilçe Müftüsü görüntülü telekonferans sistemiyle katılım sağladı.

İl genelinde yürütülen din hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıda değinilen konular; Vaaz ve İrşad, Ramazan ayı faaliyetleri değerlendirilmesi, Valilik ve kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan vefa sosyal destek grup çalışmaları, ülkemizde yaşanan covid-19’a karşı alınan tedbirler ve sorumluluklarımız, diğer güncel konular İl Müftümüz Mehmet Taştan başkanlığında on üç İlçe Müftülerimiz ile değerlendirildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”