Şanlıurfa’da “ramazan Ve Infak Konulu Resim Ve Kompozisyon...

Şanlıurfa'da “ramazan Ve Infak Konulu Resim Ve Kompozisyon Yarışması” Düzenlendi

“ramazan ve infak konulu resim ve kompozisyon yarışması” düzenlendi

15 Haziran 2019 - 00:22

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından düzenlenen, ortaokul öğrencilerine yönelik “Ramazan ve İnfak Konulu Resim ve Kompozisyon Yarışması” nda  dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2019 yılı Ramazan teması olarak belirlenen “Ramazan ve İnfak” konusu çerçevesinde düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Müftüsü Mehmet TAŞTAN şunları söyledi:

“Diyanet İşleri Başkanlığımız; Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı vesilesiyle öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak; ramazan ayı, oruç ve infak konularında öğrencilerimizi bilinçlendirmek amacıyla ortaokullarımız arasında ‘Ramazan ve İnfak’ temalı resim ve kompozisyon yarışması tertip ettik. Yarışmaya katılan öğrencilerimize, yarışmaya katılmalarına teşvik eden okul idarelerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yarışmaya katılan öğrencilerimiz ve onları yarışmaya katılmaya teşvik eden öğretmenlerimiz, yarışmaların yapılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve İl Müftülüğümüze teşekkür ettiler.”

Yarışmada dereceye giren öğrenciler ile birlikte yarışmaya katılan bütün öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kompozisyon alanında dereceye giren öğrencilerden birinci; Merve AYÇİÇEK’ e yarım altın, İbrahim DEMİR ve Emine TOSUN’ a çeyrek altın ödül olarak verildi. Resim alanında dereceye giren öğrencilerden birinci; Bahar GÜL’ e yarım altın, Feride BOZTEKE Ve Sera HARUN’a çeyrek altın ödül olarak verildi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı