Şanlıurfa’da şanlıurfa Ilçe Müftüleri 2021 Yılı Nisan Ayı...

Şanlıurfa'da şanlıurfa Ilçe Müftüleri 2021 Yılı Nisan Ayı Istişare Toplantısı

şanlıurfa ilçe müftüleri 2021 yılı nisan ayı istişare toplantısı

10 Nisan 2021 - 00:20

Şanlıurfa İlçe Müftüleri 2021 yılı Nisan ayı istişare toplantısı Ceylanpınar İlçe Müftülüğü'nde gerçekleşti.

Şanlıurfa İlçe Müftüleri Aylık İstişare Toplantısı, 7 Nisan 2021 tarihinde saat 10.00'da Ceylanpınar İlçesinde, İl Müftüsü Mehmet Taştan'ın başkanlığında, ilçe müftülerininin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda, 2021 yılı Ramazan ayı hizmetlerine dair başkanlığın talimatı doğrultusunda hareket edileceği bildirildi.

Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’nda "Hadislerle O'nu Anlamak" isimli eserden sorumlu olunacağı ve başvuruların yarisma.diyanet.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirileceği bildirildi.

2021 yılı "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle personel arasında yapılacak olan ezanı güzel okuma, etkili hutbe okuma, hutbe yazma, şiir yazma, konularında proje ve bilgi yarışmaları duyurusu yapılarak personelin katılımının sağlanması istendi ve toplantıda buna benzer daha birçok konular ele alındı.

Toplantı sonunda İl Müftüsü Taştan, ev sahipliğinden dolayı Ceylanpınar İlçe Müftüsü Hasari Altınova' ya teşekkür ederek, toplantıya katılan tüm ilçe müftülerine gayretli çalışmalarından dolayı tebrik edip, teşekkür belgelerini takdim etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...