Şanlıurfa’da şanlıurfa Mevlid-i Nebi Etkinliklerine Başladı

Şanlıurfa'da şanlıurfa Mevlid-i Nebi Etkinliklerine Başladı

şanlıurfa mevlid-i nebi etkinliklerine başladı

20 Kasım 2018 - 00:20

Diyanet İşleri Başkanlığımız Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından tertip edilen Mevlid-i Nebi Haftası 2018 yılında “Peygamberimiz ve Gençlik” temasıyla yurdun her köşesinde kutlanmaya başlandı.

Şanlıurfa İl Müftülüğü koordinatörlüğünde,18.11.2018 tarihinde Dergâh caminde öğle namazı çıkışı Şanlıurfa İl Müftüsü Mehmet TAŞTAN’ ın basın açıklaması ile başlayan Mevlid-i Nebi programı Şanlıurfa Valisi Sn. Abdullah ERİN’ in katılımlarıyla kortej yürüyüşü ile devam etti. Mevlid-i Halil (Dergâh) Camide başlayan kortej yürüyüşü Ulu cami önünde son buldu. Yol boyunca peygamberimize salavat getirerek halk ile beraber yürüyen Şanlıurfa Valisi Sn. Abdullah ERİN ve Şanlıurfa İl Müftüsü Sn. Mehmet TAŞTAN yolda bulunan vatandaşlara ve esnaflara karanfil dağıtarak Mevlid-i Nebi Haftalarını kutladı.

Ulu cami önünde son bulan yürüyüş Mevlid-i Nebi haftasının ülkemiz ve beldemiz hakkında hayırlara vesile olmasını temenni eden dualarla sona erdi.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı