Şanlıurfa’da Urfada Güzel Bir Dem

Şanlıurfa'da Urfada Güzel Bir Dem

urfada güzel bir dem

18 Eylül 2021 - 00:20

12. Türkiye kadınlar hafızlık yarışmasının finali Şanlıurfa’da yapıldı. 15 Eylül Saat 11:00 de İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan program Kur’an’ı Kerim tilaveti ile devam etti. Programa Vali yardımcısı Yasin AKGÜL D.İ.B. Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman ŞAHİN kadın STK. Başkanları ve vatandaşlar katıldı. M.İ.K.K. Başkanı Hafız Osman ŞAHİN giriş konuşmasını ve yarışma kurallarını anlattı. İl müftümüz Ramazan TOLAN’ın selamlaşma konuşması ile devam edip yarışmaya geçildi.

Yarışmaya Afyonkarahisar-Ankara-Erzurum-İstanbul-Kahramanmaraş-Kayseri-Malatya-Muş-Tekirdag ve Trabzon illerinden 10 hafız kadın din görevlisi katıldı.

Jüri heyeti Mus. İnc. Kır. Krl. Üyesi Yaşar ÇUHADAR başkanlığında Fatih ÇATMAKAŞ, Abdullah Refik ACAR, Sema ÇELEM, Hatice Şahin AYNUR, Hamza GÖKÇE ve Salih SÖGÜT’ten oluşan komisyon yaptı.

Sınav sonuçlarını M.İ.K.K. Başkanı Hafız Osman ŞAHİN açıkladı ve ödüllerini takdim etti.

1)Afyonkarahisar-Sedef TUNCA

2)İstanbul-Esma MERİÇ

3)Kayseri-Yurdan ERTUGAY

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...