‘geleceğe Bir Nefeste’ çorum Müftülüğü Ve Gençlik...

‘geleceğe Bir Nefeste’ çorum Müftülüğü Ve Gençlik Merkezinden

‘geleceğe bir nefeste’ çorum müftülüğü ve gençlik merkezinden

12 Kasım 2019 - 11:56

Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde Çorum Valiliğimiz Başkanlığında gerçekleştirilen “Geleceğe Bir Nefes” projesi kapsamında fidan dikim törenine Çorum İl Müftülüğü Müftü Yardımcılarımız, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz, Gençlik Merkezi Kooordinatörleri ve Kursiyerlerinin katılımı ile katkı sağladı.

ÇORUM 1 SAATTE 300 BİN FİDAN DİKEREK DÜNYA REKORU KIRDI!

"Çorumlunun yaptığını herkes yapamaz" sözü gerçek oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Bir Nefes" seferberliği çerçevesinde 11 milyon fidan, Türkiye'nin 2023 noktasında aynı anda toprakla buluşturuldu.''232 bin 647 adet fidan ile Endonezya'ya ait olan '1 saatte en fazla fidan dikme' dünya rekoru egale edilerek, dün Çorum'da 1 saatte 301 bin 110 fidan dikilerek Guinness Rekorlar Kitabına Türkiye adına tescil ettirdi.

Çorum Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi Başkanlığında, Akkent TOKİ arkasında bulunan arsasında 11 Kasım 2019 Pazartesi günü saat: 11:11’de 11 Milyon Fidan Dikim Etkinliğine Çorum İl Müftülüğü ve Gençlik Merkezi yoğun katılımla destek verdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri