“gençliğe Değer Projesi” Kapsamında çanakkale Il...

“gençliğe Değer Projesi” Kapsamında çanakkale Il Müftülüğü’nün Etkinlik Dizisi “gençlik Soruyor Söyleşi Programı” Ile Devam Etti.

“gençliğe değer projesi” kapsamında çanakkale il müftülüğü’nün etkinlik dizisi “gençlik soruyor söyleşi programı” ile devam etti.

28 Şubat 2020 - 11:36

Çanakkale İl Müftülüğü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliği ile 26 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 14.00 te ÇOMÜ Troya Kültür Merkezi’nde “Gençlik Soruyor Söyleşi Programı” gerçekleştirildi. Gençlerin sordukları soruları Din İşleri Yüksek Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Mürteza BEDİR ve Prof. Dr. Abdullah KAHRAMAN yanıtladı. Sosyal medya kanalıyla gelen sorularla birlikte salonda hazır bulunan gençlerden gelen soruların cevaplandırıldığı programa gençlerin ilgisi oldukça fazlaydı. Ekonomiden felsefeye kadar çok geniş bir yelpazedeki sorulara verilen cevaplarla ilmi açıdan bereketli bir vakit geçirildi. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT da üniversite kapılarının Çanakkale İl Müftülüğüne her zaman açık olduğunu ifade ederek bu tür faaliyetleri için Çanakkale İl Müftüsü Arif GÖKCE’ye teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret