“gençlik Zamanı” Konusu Erzincan Diyanet Gençlik Merkezi’nde...

“gençlik Zamanı” Konusu Erzincan Diyanet Gençlik Merkezi’nde çevrimiçi Olarak Konuşuldu

“gençlik zamanı” konusu erzincan diyanet gençlik merkezi’nde çevrimiçi olarak konuşuldu

25 Ocak 2021 - 13:00

“Gençlik Zamanı” Konusu Erzincan Diyanet Gençlik Merkezi’nde Çevrimiçi Olarak Konuşuldu…

Erzincan İl Müftülüğü Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğünün düzenlemiş olduğu çevrimiçi sohbet programlarının bu haftaki konuğu, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN oldu.

Erzincan İl Müftüsü Burhan ÇAKIR’ın açılış ve hoşgeldiniz karşılama konuşmasının ardından, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN, gençlerin zamanı nasıl değerlendirmeleri gerektiği üzerine üniversite öğrencilerinin sordukları soruları cevaplandırdı.

Erzincan Diyanet Gençlik Merkezi salonunda salgın hastalık tedbirleri de göz önünde bulundurularak, hoş bir sohbet ortamıyla ve çeşitli ikramların da hazırlanıp sunulduğu düzlemde gerçekleştirilen program, gençlik merkezinin instagram sosyal medya platformu ve facebook hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Programın koordinasyon hizmetlerini sağlayan Gençlik Merkezi Koordinatörü Faruk Yıldız’a, sorularıyla programın işleyişini yönlendiren üniversite öğrencilerimize, programın hazırlanmasına imkân ve destek veren Erzincan İl Müftülüğüne, program sahibi olarak İl Müftüsü Burhan Çakır’a ve misafir konuşmacı Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen’e teşekkürlerimizi sunarız.

- Erzincan Diyanet Gençlik Merkezi -

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Müftülük Personeli Ile Bayramlaştı.
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Müftülük Personeli Ile...
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...