Şırnak’de Ilimizde 7 Ayrı Lokasyonda 68.550 Adet Fidan Toprakla...

Şırnak'de Ilimizde 7 Ayrı Lokasyonda 68.550 Adet Fidan Toprakla Buluşturuldu

ilimizde 7 ayrı lokasyonda 68.550 adet fidan toprakla buluşturuldu

16 Kasım 2020 - 00:25

ŞIRNAK İLİMİZDE 7 AYRI LOKASYONDA 68.550 ADET FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Tarım ve Orman Bakanlığımız ile Orman Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonu ile başlatılan "Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" kampanyasıyla bu yıl da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı’nda, saat 11.11’de 81 ilde aynı anda fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Ülkemizin orman varlığını arttırmak ve gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak amacıyla düzenlenen etkinlik, İlimiz genelinde de 7 ayrı lokasyonda gerçekleştirilerek 68.550 adet fidan dikildi.

Şırnak Üniversitesi Kampüs Alanındaki etkinlikte Vali Vekili Tunahan Efendioğlu da gençlerle bir araya gelerek fidanları toprakla buluşturdu.

Fidan Dikim Etkinliğine Vali Vekili Tunahan Efendioğlu ile birlikte Belediye Başkan V. Kamil Kurt, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Cumhuriyet Başsavcı V. Cihat Karakaya, Vali Yardımcısı Faruk Doğru, Jandarma Bölge Komutan Yardımcısı Albay Hakan Keskin, Çakırsöğüt Komando Tugay Komutan Yardımcısı Albay Hacı Halil Karapür, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Müftümüz Ramazan Tolan, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı