Şırnak’de Kahramanmaraş’tan Gelen Misafirlerimizi Ağırladık

Şırnak'de Kahramanmaraş’tan Gelen Misafirlerimizi Ağırladık

kahramanmaraş’tan gelen misafirlerimizi ağırladık

30 Kasım 2019 - 00:26

Müftülüğümüze görevde yükselme sınavı ile şube müdürü olarak atanan Halil Kılınç’a hayırlı olsun ziyareti için Kahramanmaraş’tan İlimize gelen bir grup Din Gönüllüsü, İl Müftümüz Ramazan Tolan, Şube Müdürü Halil Kılınç ve daire personellerini ziyaret etti.

İl Müftümüz Tolan; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür ziyaretlerin önemli olduğunu ve bir dönem kendisinin de Kahramanmaraş’ta görev yaptığını dile getirdi.

Şube Müdürü Halil Kılınç ise dostlarının göstermiş olduğu bu vefa örneğinin kendisini çok mutlu ettiğini ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerini her zaman İlimize ve Müftülüğümüze beklediğini ifade etti.

Kahramanmaraş Hz. Yunus Camii Müezzin Kayyımı ve DİVA-SEN Bölge Başkanı Abdulbaki Karakurt; Şırnak’ı çok beğendiklerini, buradaki insanların samimiyetlerinin ve misafirperverliklerinin kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, müdürümüz Halil beye yeni görevinde başarılar temenni ettiklerini dile getirdi.

Ziyarete; Kahramanmaraş Hüsnü Hal Camii İmam Hatibi Mehmet Kaplan, Müftülük personeli Erol Buluntu ve Emekli İmam Hatip Mustafa Aydemir katıldı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu