Şırnak’de Mehmet Emin Acar Kuran Kursu’nda Icazet Töreni...

Şırnak'de Mehmet Emin Acar Kuran Kursu'nda Icazet Töreni Yapıldı

mehmet emin acar kuran kursu'nda icazet töreni yapıldı

08 Ekim 2019 - 00:26

Müftülüğümüz Mehmet Emin Acar Kuran Kursu’nda eğitimlerini tamamlayan 13 öğrenci için İcazet töreni düzenlendi. Törene

Vali Ali Hamza Pehlivan, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Abdurrezzak Ateş, Belediye Başkan Vekili Nihat Tatar, İl Müftümüz Ramazan Tolan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Kanaat Önderi Arslan Tatar, İşadamı Mehmet Emin Acar ile Şükrü Geliş, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan V. Hüseyin Güneş, İlçe Müftüleri, Çevre İl ve İlçelerden Din Alimleri ve Din görevlileri, STK temsilcileri ve halkın geniş bir kesimi katıldı.

Düzenlenen tören sonucunda Mehmet Emin Acar Kuran Kursu’ndan mezun olan 13 öğrenciye icazet diplomaları verildi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı