“kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” Osmaniye Il...

“kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” Osmaniye Il Müftülüğü Görevlileri Tdv'ye Vekâletle Kurban Bağışında Bulundular

“kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş” osmaniye il müftülüğü görevlileri tdv'ye vekâletle kurban bağışında bulundular

08 Temmuz 2020 - 18:50

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” temalı vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonuna; Osmaniye İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu, İl Müftü Yardımcısı Berrin Erdoğan, Din görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve TDV Osmaniye Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri kurban bağışında bulundular.

Vekâlet yoluyla kurban kesim kampanyasına kurban bağışında bulunanlar bağış makbuzlarını, İl Müftüsü ve TDV Osmaniye Şube Başkanı Ali Rıza Tahiroğlu’ndan aldılar.

Buna göre Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar için;

Yurt içinde vekâletle kurban kesim bedeli 975 TL,

Yurt dışında vekâletle kurban kesim bedeli ise 825 TL olarak belirlendi.

Vekaletle kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşlar başvurularını 31 Temmuz'a kadar il ve ilçe müftülüklerine yapabilecek.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı