Çorum’da “2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu”...

Çorum'da “2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu” Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

“2021 yılı vekaletle kurban organizasyonu” tanıtım toplantısı yapıldı.

30 Haziran 2021 - 11:55

“KURBANINI PAYLAŞ, KARDEŞİNLE YAKINLAŞ”

“2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu” tanıtım toplantısı yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” temasıyla düzenlenen vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonunu tanıtmak amacıyla İl Müftülüğümüzde pandemi kurallarına riayet edilerek toplantı düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt’un konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, İl Müftümüz, Müftü Yardımcılarımız, 13 İlçe Müftümüz, Vaizlerimiz ve Şube Müdürlerimiz hazır bulundu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Muharrem Biçer, TDV’nin yurt içi ve yurt dışı kurban hizmetleri ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Değerli Konuğumuz, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt’un “2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu” tanıtım sunumunun ardından toplantı sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret