Çorum’da 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımıza Ziyaret

Çorum'da 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımıza Ziyaret

4-6 yaş kur’an kurslarımıza ziyaret

04 Ocak 2022 - 11:55

Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ile İl Müftümüz Muharrem Biçer ve eşleri, il müftülüğümüz bünyesinde hizmet veren bazı 4-6 yaş Kur’an kurslarımızı ziyaret etti.

Şehit Bekir Eren Deniz 4-6 yaş Kur’an kursumuzu ziyaret ederek minik öğrencilerle yakından ilgilenen ve onlarla hasbihal eden Sayın Kavuncu ile İl Müftümüz ve eşleri, çocukların yapmış oldukları etkinlik ve çalışmaları yerinde izledi.

Öğreticilerinden kurslarla ilgili bilgiler alan Sayın Kavuncu, ziyareti ile ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Bu kurslarımız ülkemizin manevi kalkınmasında ve nesillerin dine, ibadete ve hayata dair doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmaları açısından büyük bir imkân ve fırsattır."

Ziyaret programı sonrasında İl Müftümüz, başta Kur’an kursları ziyareti olmak üzere, bütün kurumsal faaliyetlerde kendilerine katkı ve desteklerini esirgemeyen Sayın Kavuncu’ya teşekkürlerini sundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...