Çorum’da Afet Farkındalık Semineri Ve Tahliye Tatbikatı

Çorum'da Afet Farkındalık Semineri Ve Tahliye Tatbikatı

afet farkındalık semineri ve tahliye tatbikatı

01 Kasım 2022 - 11:55

İl Müftülüğümüz ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü iş birliğinde “Afet Farkındalık Semineri ve Tahliye Tatbikatı” düzenlendi.

İl Müftülüğü ile İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından Afad gönüllüsü il ve ilçe müftülük personellerimiz ile Kur’an kursu yöneticilerimize yönelik “Afet Farkındalık Semineri ve Güvenli Tahliye Tatbikatı” gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) tarafından ilan edilen "2022 Afet Farkındalık Eğitim Yılı" faaliyetleri kapsamında düzenlenen eğitim semineri, İl Müftülüğümüz Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seminere İl Müftü Yardımcımız Yıldız Üveyik, müftülüğümüz şube müdürleri ile birim şefleri, il ve ilçe müftülüklerimizden afad gönüllüsü personellerimiz ve Kur’an kurslarında yönetici olan bayan hocalarımız katıldı.

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personellerinin sunum eşliğinde konuşmalarını yaptığı seminerde; deprem öncesi alınacak önlemler, deprem anında ve deprem sonrasında yapılması gerekenler ve güvenli bir şekilde tahliyelerin nasıl olması gerektiği konusunda bilgiler verildi.

Seminerin ardından çalan düdük ile birlikte “Güvenli Tahliye Tatbikatı” gerçekleştirildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda