Çorum’da Belediye Başkanı Dr. Halil Ibrahim Aşgın’dan Il...

Çorum'da Belediye Başkanı Dr. Halil Ibrahim Aşgın’dan Il Müftümüze Ziyaret

belediye başkanı dr. halil ibrahim aşgın’dan il müftümüze ziyaret

29 Haziran 2019 - 11:56

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum İl Müftümüz Muharrem Biçer’i makamında ziyaret etti.

Müftülük makamında gerçekleşen ziyarete Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Lemzi Çöplü, Alper Zahir, Turhan Candan, Özel Kalem Müdürü Fatih Özüyağlı ve İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık’da hazır bulundu.

İl Müftümüz Muharrem Biçer’e yeni görevinden dolayı hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, müftülüğümüz ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını, hali hazırda proje ve protokollerinin de olduğunu belirterek bundan sonraki zaman içerisinde de daha önceki hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

İl Müftümüz Muharrem Biçer, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. İl Müftümüz Biçer, Çorum’un diğer illere göre daha farklı bir yapıya sahip olduğunu ve yapılan hizmetlerin büyük takdir topladığını ifade ederek “Ben sizlere özellikle Akşemseddin Cami olmak üzere 14 mahallede 14 mescidimizin yapılması, 15’e yakın 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımız, inşaatı devam eden kız-erkek Kur’an Kurslarımız gibi hizmetler için teşekkür ediyorum. Bunların dışında da Belediyemizin birçok dini ve hayri hizmeti var. Belediyemizden Yüce Allah her daim razı olsun. Ziyaretlerinden dolayı da Belediye Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda