Çorum’da Din Görevlileriyle “tecrübe Paylaşımı...

Çorum'da Din Görevlileriyle “tecrübe Paylaşımı Toplantıları” Yapıldı

din görevlileriyle “tecrübe paylaşımı toplantıları” yapıldı

01 Aralık 2022 - 11:55

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce ülke genelinde sürdürülen proje kapsamında ilimizde din görevlileriyle “Tecrübe Paylaşımı Toplantıları” düzenlendi.

Cami Hizmetleri Daire Başkanlığı ile İl Müftülüğümüz koordinesinde düzenlenen toplantılar; ilimiz merkezinde 2 oturum, Alaca, Sungurlu, Osmancık ve İskilip ilçelerinde birer oturum olmak üzere toplam 6 oturum şeklinde gerçekleştirildi.

İlimiz merkezindeki toplantılar, önce müftülüğümüz toplantı salonunda Mecitözü, Dodurga ve Oğuzlar ilçelerinde görev yapan din görevlilerinin katılımıyla, daha sonra Devlet Tiyatro Salonunda ilimiz merkezinde görev yapan imam hatip ve müezzin kayyımların katılımıyla yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantılara; konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Mehmet Fatih Tunç, İstanbul Güngören Baş İmam Hatibi Memet Şenyiğit, Kırıkkale Yahşihan Uzman İmam Hatibi Ahmet Temür ve Samsun Bafra İmam Hatibi Beşir Küçük katıldı.

İl Müftü Vekili Müftü Yardımcımız Adem Aygül’ün açış ve selamlama konuşmalarının ardından kürsüye gelen Başkanlık Vaizi Mehmet Fatih Tunç, “Bugün buraya tecrübe paylaşımında bulunmaya ve sizleri dinlemeye geldik. Her görevlimizin mutlaka kendi gayretleri ile yaptığı önemli hizmetler var. Bugün burada örnek projelerini sunan görevlilerimizin de projelerinden istifade etmek istiyoruz. Toplantımız hayırlara vesile olsun.” diyerek sözlerine başladı.

Daha sonra misafir konuşmacılar, tecrübelerini sunumlar eşliğinde katılımcı imam hatip ve müezzin kayyımlarla paylaşarak faydalı bir toplantı gerçekleştirdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...