Çorum’da Genç öğrencilere Müftülük Ve Hizmetleri...

Çorum'da Genç öğrencilere Müftülük Ve Hizmetleri Tanıtıldı

genç öğrencilere müftülük ve hizmetleri tanıtıldı

22 Şubat 2019 - 11:56

Çorum Valiliği tarafından bağımlılıkla mücadele kapsamında kurumlar arası işbirliği sağlanarak resmi bütün kurumlara "Kardeş Okul Projesi" hayata geçirildi. Çorum İl Müftülüğümüze de proje kapsamında 23 Nisan Ortaokulu ve Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu verildi.

İl Vaizi ve Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Kemal Demirden tarafından belirlenen bir takvim doğrultusunda her hafta okullarda "Bağımlılık" konulu seminer ve faaliyetler gerçekleştiriliyor. Bağımlılık konusunda genç öğrencilerin bilinçlendirilmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen faaliyetler devam ediyor.

Bu kapsamda 23 Nisan Ortaokulu ve Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu genç öğrencileri Çorum İl Müftülüğünü ziyaret ederek müftülük ve din hizmetlerini, müftülük binasını, idarecilerini ve memurlarını yakından tanıma ve tanışma imkanı buldular.

Genç öğrencileri müftülük makamında kabul eden İl Müftü Vekili Abdullah Pamuklu, müftülüğün faaliyet ve alanlarıyla ilgili bilgiler verirken müftülük binasını bizzat gezdirerek öğrencilere tanıtımında eşlik etti. Genç öğrencilere program sonunda ikram da bulunurken ayrıca Müftü Vekili Pamuklu tarafından gezi programının amacı, geleceğin büyüklerine meslek seçim noktaları ve bağımlılık ve mücadele konularında geniş bilgiler verildi.

Müftülük din hizmeti alanları ve çalışanlarıyla yakından tanıma ve tanışma fırsatı yakalayan genç öğrenciler de kendilerine gösterilen yakın ilgi ve samimi çalışmalar için Çorum İl Müftülüğüne çalışanlarına teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı