Çorum’da "çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip...

Çorum'da "çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip çıkıyorum Projesi" Iftar Programı

"çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum projesi" iftar programı

16 Nisan 2022 - 14:06

Diyanet İşleri Başkanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesine katılan 58 ortaokul öğrencisi ve ailelerine yönelik İl Müftülüğümüz ve TDV Çorum Şubesince iftar programı düzenlendi.

İl Sağlık Müdürlüğü yemekhanesinde düzenlenen programa; Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, İl Müftümüz Muharrem Biçer, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, İl Müftü Yardımcımız Fatih Kaya, bazı birim amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

İftar programında öğrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden İl Müftümüz Biçer, birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayının huzurla geçmesi temennisinde bulunurken iftar programına katılımları ve müftülüğümüz projelerine verdiği destek dolayısıyla Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi’ye şükranlarını sundu.

İl Müftümüz Biçer, ayrıca destekleri için proje paydaşları olan kurumların amirlerine, katılımları için öğrencilere ve özellikle ailelerine teşekkür etti.

İftar programı yemek sonrası yapılan dua ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...