Çorum’da "kariyer Günleri" Sohbetlerinin Bu Hafta Ki...

Çorum'da "kariyer Günleri" Sohbetlerinin Bu Hafta Ki Konuğu Sayın Valimiz Mustafa çiftçi Oldu

"kariyer günleri" sohbetlerinin bu hafta ki konuğu sayın valimiz mustafa çiftçi oldu

09 Aralık 2019 - 11:56

İl Müftülüğümüzün koordinesinde Diyanet Gençlik Merkezin de düzenlenen “Kariyer Günleri” programının bu haftadaki misafir konuğu Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi oldu.

Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi, programın içeriği hakkında sosyal medya hesabından şunları paylaştı;

"Bugün Diyanet Gençlik Merkezinde Kariyer Günleri vesilesiyle genç kardeşlerimizle bir araya geldik, sohbet ettik.
Dostoyevski : “ Yeniden dünyaya gelseydim, saniyelerin nabzını tutardım” diyor. Genç kardeşlerime zamanın çarklarının hep ileriye doğru dönmekte olduğunu, vakitlerini iyi değerlendirmeleri gerektiğini, geleceğe yatırım yapmalarının önemi üzerinde tavsiyelerde bulundum, faydalı bir söyleşi oldu."

Diyanet Gençlik Merkezinde düzenlenen programa başta Sayın Valimiz Mustafa Ciftçi olmak üzere İl Müftümüz Muharrem Biçer, Müftü Yardimcilarimiz Abdullah Pamuklu ve Yıldız Üveyik, İl Vaizlerimiz, Eğitim Uzmanlarımız, Gençlik Koordinatörlerimiz ve Genç Öğrenciler katıldı.

Samimi bir ortam içerisinde geçen programda konuşan Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi geleceğin yetişkinlerine hayatından örnekler sunarak onlara çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”