Çorum’da üniversiteli Gençler, "bütün Yönleriyle Hz....

Çorum'da üniversiteli Gençler, "bütün Yönleriyle Hz. Muhammed (sav)" Konferansında Buluştu

üniversiteli gençler, "bütün yönleriyle hz. muhammed (sav)" konferansında buluştu

18 Ekim 2019 - 11:56

Hitit Üniversitesi öğrencileri “Bütün Yönleriyle Hz. Muhammed (SAV)” konferasın da buluştu.

İl Müftümüz Muharrem Biçer'in konuşmacı olarak katıldığı konferans, Hitit Üniversitesi Ethem Erkoç salonunda düzenlendi. Programa Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Osman Öztürk, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Halil İbrahim Şimşek ve Hitit Üniversitesinde eğitim gören üniversiteli gençler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program İl Müftümüz Muharrem Biçer’in konferansıyla devam etti.

İl Müftümüz Muharrem Biçer, bütün yönleriyle Hz. Muhammed (sav)’in hayatından insanlık tarihi için örnekler sunarken gençlere Hz. Peygamber (sav)’in hayatını mutlaka okuyarak kendi hayatlarında da tatbik etmeleri gerektiğini söyledi.

Müftü Biçer, üniversiteli öğrencilere konferans içerisinde Hz. Peygamber’in hayatından ödüllü sorularda sorarken, üniversiteli genç öğrenciler konferansı dikkatle takip ederek sorulara neşeli bir ortam içerisinde cevap verdi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, konferans sonunda İl Müftümüz Muharrem Biçer’e konferans sunumları için teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri