Çorum’da Vali çiftçi, Din Görevlileriyle Biraraya Geldi

Çorum'da Vali çiftçi, Din Görevlileriyle Biraraya Geldi

vali çiftçi, din görevlileriyle biraraya geldi

19 Kasım 2020 - 11:55

Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, Akşemseddin Caminde aylık mutat personel toplantısında Din Görevlileriyle biraraya geldi.

Her ay düzenli olarak gerçekleşen personel mutat toplantısına İl Müftümüz Muharrem Biçer, Müftü Yardımcılarımız Adem Aygül, Adnan Zeki Bıyık, Şube Müdürleri, Şef ve din görevlileri katıldı.

Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi toplantıda, Vefa Gruplarındaki din görevlilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederken mesleki bilgiler konularının yanında Koronavirüs nedeniyle oluşan pandemi dönemi çalışmalarının direktiflerini verdi.

Toplantı sonunda üstün başarı belgesi almaya hak kazanan din görevlilerini tebrik ederek belgelerini takdim etti.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret