Çorum’da Valimiz Sayın Mustafa çiftçi’den Din...

Çorum'da Valimiz Sayın Mustafa çiftçi’den Din Görevlilerimize Teşekkür Belgesi

valimiz sayın mustafa çiftçi’den din görevlilerimize teşekkür belgesi

13 Mayıs 2020 - 11:55

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ise “Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” çağrısıyla destek verdiği Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağarken Çorum İl Müftülüğü Din Görevlileri de bu iyilik kervanına katılarak gönüllü bağış yapmışlardı.

Çorum İl Müftülüğü ve 13 İlçe Müftülüğü Din Görevlileri arasında gönüllülük esasına bağlı olarak başlatılan kampanyaya 230.000 TL gibi bir rakamla destek verilirken hali hazırda kampanyaya katılım devam ediyor.

Yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılan bu haberle ilgili olarak Çorum Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, İl Müftülüğümüze bağlı görev yapan tüm din görevlilerimize ait bir belge taltif ederek teşekkür mesajı paylaştı. Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, müftülüğümüze gönderdiği mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Koronavirüsün ülkemizdeki etkilerini azaltmak amacıyla; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyasına, İl ve İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan Din Görevlilerimizin kampanyaya yaptığı anlamlı katkılardan dolayı şahsınızda destek sağlayan tüm din görevlilerimize teşekkür eder, hayırlı ramazanlar dilerim.”


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda