Çorum’da “vefa Sosyal Destek Grubu” Din Görevlilerine...

Çorum'da “vefa Sosyal Destek Grubu” Din Görevlilerine Başarı Belgeleri Verildi

“vefa sosyal destek grubu” din görevlilerine başarı belgeleri verildi

11 Haziran 2020 - 11:55

Koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının sınırlandırılmasıyla beraber “Vefa Sosyal Destek Grupları” oluşturulmuş Çorum Valiliğimiz koordinesindeki  çalışmalara Çorum İl Müftülüğümüzde Din Görevlileriyle destek vermişti.

Vefa Sosyal Destek Gruplarında gönüllü olarak çalışan ve Çorum İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan Din Görevlileri Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Başarı Belgesine layık görülen din görevlilerinin belgelerini İl Müftümüz Muharrem Biçer takdim etti.

İl Müftümüz Muharrem Biçer, başarı belgesiyle tevcih edilen din görevlilerini tebrik ederek Vefa Sosyal Destek Gruplarına sağlamış oldukları gönüllü katkılarından dolayı teşekkür etti. Müftü Biçer, “Milli mücadele yıllarında olduğu gibi vatandaşlarımıza özveriyle hizmet götüren Kovid-19 mücadele sürecinde de aktif şekilde yer alan siz değerli din görevlilerimize vatandaşlarımız ve teşkilatımız adına teşekkür ediyor, çalışmalarınızın artarak devam etmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”