"camiler Ve Din Görevlileri Haftası” Münasebetiyle Il...

"camiler Ve Din Görevlileri Haftası” Münasebetiyle Il Müftümüz Ve Beraberindeki Heyet Batman Valisi Hulusi şahin’i Ziyaret Etti

"camiler ve din görevlileri haftası” münasebetiyle il müftümüz ve beraberindeki heyet batman valisi hulusi şahin’i ziyaret etti

06 Ekim 2020 - 10:15

 “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla Batman İl Müftümüz Turgut ERHAN ve beraberindeki heyet Vali Hulusi ŞAHİN’i ziyaret etti.
 Heyette İl Müftümüz Turgut Erhan’ın yanı sıra Müftü Yardımcısı Ahmet Duran, Müftü Yardımcısı Esra Özdemir, İmam Hatip ve Kur’an Kursu öğreticisi yer aldı.
 

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette İl Müftümüz Erhan, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftasının bu yıl ki temasının Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Cami ve İlim” olarak belirlendiğini ifade ederek hafta münasebetiyle yapılan etkinlikler hakkında Vali Şahin’e bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahin, İl Müftümüz Turgut Erhan nezdinde, kıymetli din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak, haftanın hayırlı geçmesini diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...