İstanbul’da Adnan Menderes, Vefatının 59’uncu Yılında...

İstanbul'da Adnan Menderes, Vefatının 59'uncu Yılında Mezarı Başında Dualarla Anıldı

adnan menderes, vefatının 59'uncu yılında mezarı başında dualarla anıldı

17 Eylül 2020 - 15:00

Topkapı’daki Anıt Mezar’da düzenlenen törende Eski Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan vefatlarının 59'uncu yılında dualarla anıldı.

Tören, Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi Müezzin-Kayyımı Alpcan Çelik’in okuduğu Kur’ân-ı Kerîm tilâvetiyle başladı. İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, Başbakan Menderes, Bakan Zorlu ve Polatkan’ın kabirleri başında dua etti. Protokol konuşmalarının ardından Merhum Başbakan Adnan Menderes’in kabrine karanfil bırakıldı.

Maske ve mesafe tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hüseyin Aksu, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri