İstanbul’da çocuklardan Kur’ân Ziyafeti

İstanbul'da çocuklardan Kur’ân Ziyafeti

çocuklardan kur’ân ziyafeti

31 Ekim 2020 - 15:00

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan Çocuklar Arası Kur’ân-ı Kerîm Yarışmasında derece yapan yavrularımız, Mevlîd- i Nebi Haftası münasebetiyle Ayasofya-i Kebîr Camii Şerîfi’nde Kur’ân Ziyafetinde bulundu. Cuma namazı öncesinde düzenlenen program, Muhammed Yahya Yıldızhan’ın Kur’ân-ı Kerîm tilâvetiyle başladı. Ubeyda Ataseven, Hasan Ataseven, Hüseyin Ataseven, Yiğit Enes Alıcı ve Mehmet Yusuf Azanpa’nın ilahi ve aşr-ı şerîf okumalarıyla devam etti. Program Necip Fazıl Belge ve Ahmet Belge kardeşlerin yaptıkları dua ile sona erdi.

Programın ardından, Hz. Peygamber ve Çocuk temalı Mevlîd-i Nebî Haftasının anısına, yavrularımıza İstanbul Müftü Yardımcısı Hüseyin Demirhan ve Müftü Yardımcısı Esat Yapıcı tarafından hediye takdim edildi.

Maske ve fiziki mesafe tedbirlerine azami hassasiyet gösterilerek gerçekleştirilen Kur’ân Ziyafetine, cami cemaati ve okuyucuların babaları katıldı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer...